Pastoraziun

Per dar pais a la cumünanza cristiana es la pastoraziun la lezcha da tuot la raspada.

La pastoraziun es eir üna lezcha importanta pels ravarendas. Sch'Ellas ed Els vessan gugent da discuorrer cun ün ravarenda, schi ch'els cloman cul telefon, per cha nus possan cumbinar ün termin per ün discuors pro Ellas ed Els a chasa o in chasa pravenda.
Nus fain eir regualmaing visitas a l'Ospidal Engiadina Bassa ed illa Dmura Puntota. Scha la visita fa prescha, lura na spettar simplamaing fin ch'eu riv. Am fat a savair Lur giavüschs cun tour sü contact cun mai.

Eu spet gugent Lur telefon:
Jon Janett rav. : 081 864 12 03

Seelsorge

Die Seelsorge ist Aufgabe der ganzen Kirchgemeinde als Ausdruck christlicher Gemeinschaft.

Die Seelsorge ist auch eine wichtige Aufgabe für die Pfarrerschaft. Wenn sie gerne mit einer Pfarrperson sprechen wollen, dann rufen Sie mich an, damit wir einen Termin für ein Gespräch bei Ihnen zu Hause oder im Pfarrhaus vereinbaren können. Ich machen auch regelmässig Besuche im Ospidal Engiadina Bassa und im Asil Puntota. Wenn Sie dringend einen Besuch wünschen, dann warten Sie nicht einfach bis ich komme, sondern nehmen Sie mit mir Kontakt auf.

Gerne erwarte ich Ihren Anruf:
Jon Janett rav. : 081 864 12 03